Home > Arnaut Groeneveld eerste New York Pizza Man of the Match

Arnaut Groeneveld eerste New York Pizza Man of the Match

New York Pizza Man of the Match

Arnaut Groeneveld werd vrijdagavond in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht (3-1) uitgeroepen tot New York Pizza Man of the Match.

New York Pizza is de nieuwe naamgever van de ‘Man of the Match’. Stadionbezoekers kunnen de ‘New York Pizza Man of the Match’ kiezen door een SMS te sturen met naam en rugnummer naar 4040.

De oprichters van New York Pizza, de broers Max en Philippe Vorst en Richard Abram, haalden in 1993 ‘the original slice’ vanuit Amerika naar Nederland. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere Pizza Slice Restaurants geopend, waaronder in Nijmegen. Met de opening op de Sint Jacobslaan (in het bekende pand van de oude bakkerij) heeft Nijmegen inmiddels drie New York Pizza vestigingen.

Patrick Görs , franchisenemer van de vestigingen in Nijmegen over de samenwerking met N.E.C. : ” Wij dragen N.E.C. en haar supporters een warm hart toe. Voor alle seizoenkaarthouders introduceren wij de ‘ Pizza Monday’; iedere maandag een pizza voor slechts €5,00 euro.

Max Derks, salesmanager van N.E.C.: “We zijn blij dat we met New York Pizza een mooie naam hebben weten te binden aan de club. Met de opening van de 3e vestiging op de Sint Jacobslaan was een samenwerking tussen New York Pizza en N.E.C. een logisch vervolg. De “New York Pizza Man of the Match” is een voorbeeld van een prachtig wedstrijdconcept, waarmee we samen richting onze supporters voor een onderscheidende vorm van exposure gaan zorgen die alle partijen beter maakt.”

Online winnaar
Naast het stemmen in het stadion is er een extra speldimensie toegevoegd aan de Man of the Match. Via de website kunnen supporters in de week voorafgaand aan de thuiswedstrijd raden wie er ‘New York Pizza Man of the Match’ wordt. Uit alle juiste inzendingen wordt op maandag een winnaar gekozen die een speciale prijs kan afhalen in het Goffertstadion.

Meer nieuws