Home > Events

Events

In het Goffertstadion staat niet alleen het voetbal centraal, maar het is ook een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Zo kunt u denken aan vergaderen in een sportieve omgeving, trouwen bij uw favoriete club, personeelsfeesten, private dining, inspirerende seminars, bijzondere bbq’s en concerten.

Met een breed team aan ervaren horeca medewerkers is uw evenement gegarandeerd succesvol. Creativiteit is een onderdeel van ons product. Of u uw gasten nu wilt verwelkomen met een ware voetbalbeleving via de gracht en spelerstunnel of als ware VIP via de hoofdingang met rode lopers, voor ieder event en iedere invulling hebben wij een passende oplossing paraat.

Wij beschikken over ruim 21 zalen en loges met een totale oppervlakte van ruim 2.500 m2. We kunnen op de hoofdtribune ruim 2.500 gasten ontvangen voor een plenaire opening, afsluiting of zelfs dagpresentatie. Met zeer moderne schermen en audiovisuele middelen, is een presentatie gegarandeerd een succes. Kijk voor meer informatie op www.degoffert.nl

Jacqueline Vermeer

Event manager 06-14637942

neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk nieuws