Home > Exposure > Statische Boarding

Statische Boarding

Rondom het gehele speelveld kent het Goffertstadion verschillende posities vaste boarding. Zowel posities die zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s als posities die niet zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s, maar wel uw boodschap naar de bezoekers in het stadion communiceren. Daarnaast hebben de verschillende posities uiteenlopende doelgroepen binnen hun bereik. Onderstaand vindt u een kort overzicht.

Second Row

Statische boarding is zichtbaar achter de LED boarding (Second Row) en  is, net als de LED boarding, uitstekend te zien op televisie in live-uitzendingen, samenvattingen en overige tv-programmaís en is 90 minuten lang te zien bij gemiddeld 12.000 fans.

Dit zorgt voor een gemiddeld aantal contacten van 130 miljoen per 18 meter per seizoen. Een uitstekende optie als u met uw merk een zo groot mogelijke doelgroep wilt bereiken.

Dakrand boarding

Dakrand boarding (6 of 12 meter) is zichtbaar voor circa driekwart van de gemiddeld 12.000 toeschouwers in het stadion en biedt dus de uitgelezen mogelijkheid om uw merk te tonen aan de fans van N.E.C., waarbij de lange zijde een uitstekende optie is om het zakelijke netwerk van N.E.C. te bereiken.

Martijn Ruiter

Head of Sales 06-20851812

neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk nieuws