Home > Hofmans at Home nog drie jaar mouwsponsor van N.E.C.

Hofmans at Home nog drie jaar mouwsponsor van N.E.C.

Hofmans at Home blijft de komende jaren mouwsponsor bij N.E.C. Het bedrijf tekent een nieuwe driejarige overeenkomst bij de huidige koploper van de Jupiler League.

Al meer dan 50 jaar is Hofmans dé specialist in wooninrichting. Bij Hofmans at Home vind je de grootste keuze aan vloeren, raamdecoratie, kunstgras en relaxfauteuils voor de consument en het bedrijfsleven. Consumenten schaffen hun woonproducten steeds vaker online aan, of gebruiken internet om zich te oriënteren. Daarentegen blijft het belangrijk dat men voor persoonlijke service en advies van productspecialisten altijd op locatie terecht kan.

Algemeen directeur Twan Hofmans over de samenwerking: “We zijn dit seizoen gestart om samen met N.E.C.  te bouwen aan onze nieuwe naam en dit heeft ons inmiddels al de nodige resultaten opgeleverd. Het partnership gaat veel verder dan uitsluitend ons logo op de mouw, want we werken als team heel prettig samen  om onze strategische marketingdoelen in Nederland te realiseren. De vele mogelijkheden hebben ons dan ook positief verrast en dit biedt voor de toekomst veel perspectief. Niet alleen voor de consument, maar ook voor de zakelijke markt.  Ton Visser, commercieel directeur van Hofmans at Home: “Bij ons staan duurzame relaties en loyaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn we zeer verheugd dat we onze samenwerking met N.E.C. niet voor een, maar om te beginnen voor de komende drie jaar gaan verlengen.”

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C., over de nieuwe overeenkomst: “We zijn verheugd dat we de langdurige samenwerking met Hofmans at Home in deze belangrijke periode voor de club hebben weten te verlengen. Het N.E.C-shirt is en blijft een uitstekend middel om een groot publiek in Nederland te bereiken. Maar we zijn ook enorm enthousiast over de creatieve ideeën van Hofmans om invulling te geven aan de groeiambities. Komend seizoen is Hofmans naamgever van de VIP Dug Out en Hofmans zal op een verrassende wijze zichtbaar zijn in de businessclub van het Goffertstadion.”

Namens Hofmans at Home bent u van harte welkom om op 2e paasdag van 10.00 – 17.00 uur een kijkje te komen nemen in de vernieuwde vestiging.

     

Meer nieuws