Home > Linku en N.E.C. sluiten nieuwe overeenkomst voor 3 seizoenen

Linku en N.E.C. sluiten nieuwe overeenkomst voor 3 seizoenen

Het Nijmeegse webbureau Linku en N.E.C. hebben opnieuw overeenstemming bereikt over een verlenging van het partnership voor de komende drie jaar.

Linku is in 2007 opgericht door de broers Geert en Thomas Rutten. Inmiddels telt het bedrijf 15 medewerkers en mag zij onder meer de De Persgroep Nederland, Radboudumc, geef.nl, sportnieuws.nl en Dar tot haar klantenkring rekenen. Daarnaast ontwikkelen zij momenteel de voetbalapp GIPPO (getgippo.com). Meer informatie over de diensten die Linku aanbiedt is te lezen op linku.nl.

Geert Rutten, directeur van Linku: “Als echte supporter zijn wij trots om samen te blijven werken met deze mooie club. We werken graag verder aan de verbetering van de online presentaties van N.E.C.. Als één van de digitale partners voorzien wij in creatieve oplossingen, waaronder webdesign, branding en de ontwikkeling van websites, webapplicaties en apps.”

“Het feit dat Linku al ruim 10 jaar verbonden is aan de club, in combinatie met de uitgebreide kennis en expertise die zij in huis hebben, is Linku voor ons een belangrijke partner om de komende jaren het verschil te maken in de digitale wereld”, aldus Martijn Ruiter (Head of Sales van N.E.C.).

Foto’s: Hans Hebbink

  

Meer nieuws