Home > N.E.C. en EnergieFlex gaan weer voor een ‘warme’ kerst“

N.E.C. en EnergieFlex gaan weer voor een ‘warme’ kerst“

“Sponsors en supporters slaan massaal de handen ineen voor hun naasten”

De feestdagen staan voor de deur en dat is voor veel mensen het moment om familie en vrienden te verwennen, samen lekker eten, een spelletje spelen en terugkijken op het afgelopen jaar. Maar de kerstperiode is ook het moment bij uitstek om te denken aan een ander. N.E.C. en EnergieFlex slaan ook dit jaar de handen ineen om juist nu iets terug te geven aan de mensen die de club zo’n warm hart toedragen. Na het enorme succes van vorig jaar gaan N.E.C. medewerkers, spelers, trainers, OSRN, N.E.C. Doelbewust, de supportersvereniging en vrijwilligers op pad om de mensen die een extra steuntje in de rug verdienen te verrassen met een kerstgeschenk. Maar ook jij kan dit jaar een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van deze actie.

Jaap Bakker, algemeen directeur EnergieFlex: “We hebben een gedeelde visie om een rol van betekenis te spelen in de maatschappij. Sociaal naar medewerkers, klanten, supporters, businessclubleden, maar ook naar de maatschappij als geheel. Wij zijn onder de indruk van het saamhorigheidsgevoel bij N.E.C. en de grote hoeveelheid activiteiten die op sociaal en maatschappelijk gebied worden georganiseerd. Na de succesvolle Mantelzorgdag in Ouwehands Dierenpark kijken we er naar uit om een andere groep mensen, die het niet getroffen hebben in de maatschappij, te verwennen met een hartverwarmend kerstcadeau.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: “We hebben samen met EnergieFlex en diverse businesspartners ons uiterste best gedaan om een groot aantal kerstpakketten samen te stellen. Ik ben onder de indruk van alle medewerking om er voor te zorgen dat we ook echt met een waardevol pakket op pad kunnen. We hebben de afgelopen weken veel vragen gekregen van supporters of ze een bijdrage kunnen leveren. Daarom bieden we voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C.-Helmond Sport op 15 december iedereen de gelegenheid om iets leuks of lekkers mee te nemen. Denk aan een spelletje, een kerststol of een doosje bonbons. Voor het stadion plaatsen we een levensgroot kerstpakket waar het cadeautje in gedeponeerd kan worden.

Wie verdient er volgens jou een uniek kerstgeschenk?

Ken je iemand die de afgelopen tijd veel pech heeft gehad en wel een opkikker kan gebruiken? Draag dan snel jouw aanmelding voor onder vermelding van een duidelijke motivatie. Aanmelden kan tot en met 12 december via www.nec-nijmegen.nl/datdoejegoed en wellicht staat jouw favoriete speler straks bij diegene voor de deur met een prachtige verrassing.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Coop, Bongers Dranken, Sanadome, Flexpoint, SMILE Promotions, Bakker Bart, Yvey, M&M Containerservice, Jacco Otten, B-Art Photography, OSRN, de Supportersvereniging en EnergieFlex.

Over EnergieFlex

EnergieFlex is een jonge, innovatieve onderneming die ruim drie jaar actief is op de energiemarkt. Deze markt willen ze graag opschudden met innovatieve concepten en sinds kort ook met 100% Sociaal Groen. EnergieFlex stelt zich ten doel om in de energiemarkt leuke, spraakmakende en inspirerende initiatieven te ontwikkelen waarmee ze het leven van de mens eenvoudiger maken. Zij doen dat met een ambitieus team van mensen die de lat hoog leggen voor zowel zichzelf als de wereld waarin we werken. EnergieFlex wilt groeien tot een bedrijf dat de hoeksteen van de nieuwe energiewereld is, zowel op inhoud als omvang, maar ook op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Meer nieuws