Home > N.E.C. verlengt samenwerking met Kompas Veiligheidsgroep

N.E.C. verlengt samenwerking met Kompas Veiligheidsgroep

Kompas

N.E.C. heeft de huidige samenwerking met Kompas Veiligheidsgroep voor tenminste één seizoen verlengd. Daarmee zal de Nijmeegse onderneming ook het aankomende seizoen alle BHV gerelateerde opleidingen verzorgen.

Kompas Veiligheidsgroep verzorgt de complete BHV organisatie voor bedrijven, van opleidingen, consultancy en faciliteren van veiligheidsproducten. Ook dit seizoen verzorgt Kompas Veiligheidsgroep de reanimatiecursus voor selectiespelers, stewardopleidingen, BHV cursussen, ontruimingsoefeningen en de levering van veiligheidsproducten voor N.E.C.

Ronald Vink, directeur Kompas Veiligheidsgroep: ”Wij zijn al sinds de start van ons bedrijf verbonden aan N.E.C en verzorgen inmiddels al die jaren diverse opleidingen voor spelers, medewerkers en vrijwilligers van de club. We zijn dan ook enorm content dat we dit het aankomende seizoen wederom voor onze rekening mogen nemen.”

Head of Sales, Martijn Ruiter over de samenwerking: “Kompas Veiligheidsgroep is al jaren een loyale partner binnen N.E.C. en OSRN. Daarnaast ontzorgen zij onze organisatie al jaren op het gebied van BHV gerelateerde onderwerpen. Het spreekt voor zich dat wij enorm content zijn om het aankomende seizoen dezelfde kwaliteit te kunnen blijven leveren op dit terrein.”

Meer nieuws