Home > OSRN en N.E.C. trappen samen seizoen af

OSRN en N.E.C. trappen samen seizoen af

OSRN - N.E.C.

 

Het bestuur van de OSRN en N.E.C. hebben onlangs een goede en nieuwe modus gevonden om de samenwerking voor de komende periode te borgen en continueren. Het doel is de OSRN leden optimaal te bedienen middels diverse netwerkmogelijkheden en contactmomenten om zodoende gezamenlijk het ledenaantal te laten groeien. Hierin staan de kernwaarden Boeien, Groeien en Verbinden centraal. Om samen het seizoen officieel af te trappen is dit, vorige week donderdag in De Goffert, middels een officieel moment beklonken.

Jan-Willem De Rover (OSRN) over de verlenging: ‘’Als grootste zakelijke netwerk in de regio hebben wij boeien, verbinden en groeien als speerpunten benoemd. Deze nieuwe aanpak werpt zijn vruchten af aangezien we, middels de samenwerking met Team Zakelijk, na de degradatie ruim 90% van onze business club hebben kunnen behouden. Als zelfstandige businessclub is de samenwerking met NEC natuurlijk onlosmakelijk. De verlenging van onze samenwerking met NEC is een vanzelfsprekendheid wellicht. Wij kijken met veel vertrouwen vooruit!”

OSRN - N.E.C.

Martijn Ruiter, Head of Sales van N.E.C., over de nieuwe overeenkomst: ‘’Mooi dat we ook de komende periode onze krachten kunnen bundelen. Aankomend seizoen zullen we een volgende stap zetten met ons hospitality aanbod. Als grootste ondernemingsplatform van de regio Nijmegen blijven we samen ontwikkelen om beter aan te sluiten op de behoeftes van het bedrijfsleven.’’

Op de foto (1) : v.l.n.r. Wilco van Schaik, Jan Willem de Rover, Jeroen ter Weeme, Martijn Ruiter

Meer nieuws