Home > Partners > OSRN

OSRN

De Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN), ook wel de N.E.C. Business Associates genoemd, is het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen. Er zijn ruim 300 bedrijven aangesloten en er zijn ruim duizend Business Seats beschikbaar. Het lidmaatschap van de OSRN betekent dat u minimaal één Business Seat bij N.E.C. mag bezetten. Met Business Seats in het Goffertstadion, ongeacht in welke branche u opereert, betekent het dat u automatisch lid bent van de businessclub OSRN. U kunt bij de OSRN terecht voor uw bedrijfseconomische doelstellingen, exposure of gezelligheid.

De OSRN vormt een belangrijk financieel fundament van N.E.C. Op die manier kunnen we de club uit laten
groeien tot een stabiel landelijk A-merk dat acteert in de Eredivisie. Als lid van het grootste netwerk in de regio zit u op een luxe stoel op de hoofdtribune ter hoogte van de middenlijn, met exclusieve toegang tot de businesslounge van de OSRN, de Jupiler Lounge. Bovendien wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd door middel van maandelijkse bijeenkomsten. Om u snel in contact te brengen met andere bedrijven worden kleinschalige themagerichte bijeenkomsten gehouden zoals bedrijfsbezoeken, adoptie avonden/workshops, ontbijtsessies en netwerksessies om uw bedrijfsdoelstellingen een impuls te geven.

Kenmerkend voor de de OSRN is dat het een zelfstandige businessclub is, die onlosmakelijk aan N.E.C. verbonden is. De juridisch onafhankelijke status, een eigen bestuur en regelmatig overleg met de N.E.C.-directie, zorgen dat de sponsorgelden van de leden juist worden ingezet. De sponsorgelden van dit platform worden overigens alleen voor N.E.C.-doeleinden gebruikt.

Klik hier voor onze partners

Martijn Ruiter

Head of Sales 06-20851812

neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk nieuws