Home > Primeur voor OTC Medical BV tijdens N.E.C. – MVV

Primeur voor OTC Medical BV tijdens N.E.C. – MVV

OTC Medical

N.E.C. heeft vrijdag 29 september een overtuigende overwinning op MVV Maastricht geboekt. In de clash tegen de Limburgers stapten de Nijmegenaren met 4-1 winst van het veld. Tevens had Rene Leeuwenburgh met OTC Medical BV de primeur als ‘sponsor van de aanvoerdersband’. Natuurlijk kan een foto met de aanvoerder en de Man of the Match dan niet ontbreken.

‘’Super leuk om mijn relaties op deze manier mee te nemen naar N.E.C. De foto en het meekrijgen van de aanvoerdersband geven deze avond echt een leuke dimensie’’, aldus Rene Leeuwenburgh.

Salesmanager Tonny Pijnappels over de primeur; ‘’sinds dit seizoen beschikt N.E.C. iedere thuiswedstrijd over een custom made aanvoerdersband. Doordat deze band voorzien is van de datum en logo’s van beide teams is het idee ontstaan om dit aan te bieden aan onze relaties. Daarbij krijgen onze relaties naast een foto met de aanvoerder en vele extra’s de aanvoerdersband aangeboden in een mooie giftbox.’’

Heeft u interesse of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via 06-22 39 28 77 of tonny.pijnappels@nec-nijmegen.nl.

Meer nieuws