Home > Reglement

Reglement

Huishoudelijk reglement N.E.C. Business

Horeca
In de Jupiler Lounge is de horeca inclusief. Dit houdt in dat bier, fris en binnenlands gedistilleerd in de prijs is inbegrepen. Voor buitenlands gedistilleerd dient betaald te worden. Dit kan met N.E.C. consumptiemunten of cash. De consumptiemunten kunnen in het hoofdgebouw worden aangeschaft.

Alle consumpties in Bikkels kunnen contant worden afgerekend.

Extra kaarten bestellen
U kunt tot 2 uur voor de wedstrijd kaarten bijbestellen door een e-mail te sturen naar cz@nec-nijmegen.nl of via de website van de OSRN. De kaarten leggen we op naam klaar bij de receptie.

Parkeren
U kunt parkeerkaarten voor P4 bijbestellen (op basis van beschikbaarheid) door een e-mail te sturen naar cz@nec-nijmegen.nl. De prijs voor een parkeerkaart per wedstrijd bedraagt € 10.

Glaswerk
Het is niet toegestaan om de Computron Business Tribune en logeboxen te betreden met glaswerk. Hier wordt streng op toegezien. Er zijn plastic bekers beschikbaar om uw drankje in mee te nemen naar de tribune en/of terrassen voor de loges.

Openingstijden
U bent vanaf 1 uur voor de wedstrijd tot 2 uur na de wedstrijd welkom in de Jupiler Lounge van het Goffertstadion. De logeboxen sluiten uiterlijk 3 uur na het laatste fluitsignaal.

Het Goffertstadion is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 – 18.00 uur. U bent op deze dagen natuurlijk ook welkom voor een vergadering, lunch of een kop koffie. Logeboxhouders hebben de mogelijkheid om op doordeweekse dagen de loge te gebruiken. Wij vragen u wel om uw aanwezigheid aan ons kenbaar te maken, zodat we bij calamiteiten op de hoogte zijn van uw aanwezigheid. Wilt u toegang op andere tijdstippen dan de reguliere openingstijden, geef dit dan tijdig door via reserveringen@degoffert.nl.

Diner
Het diner voorafgaand aan de wedstrijd wordt geserveerd in Bikkels. Het wedstrijdmenu kunt u lezen op de website www.degoffert.nl. Wij adviseren u om vooraf te reserveren, want vol=vol.

Kledingvoorschrifen
Bij een bezoek aan onze businessruimtes op wedstrijddagen vragen we u om onze kledingvoorschriften te respecteren. Dit houdt in: smart casual, representatieve kleding, zoals een kostuum, polo, blouse, nette spijkerbroek. Het is niet toegestaan om op wedstrijddagen het hoofdgebouw te betreden in sportkleding, korte broek, petjes, mouwloze shirts, slippers. Op het naleven van de kledingvoorschriften wordt streng toegezien bij het betreden van het hoofdgebouw. Voldoet u niet aan de kledingvoorschriften, dan heeft N.E.C. het recht u de toegang tot het hoofdgebouw te ontzeggen.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in het hoofdgebouw van het Goffertstadion. Wij voeren op de tribunes een rookontmoedigingsbeleid. Kortom, denk aan uw buurman of buurvrouw als u een sigaret opsteekt.

Verloren businesskaart
Bent uw businesskaart en/of toegangsbewijs kwijt, dan kunnen wij deze opnieuw voor uw printen. Neem dan contact op met Team Zakelijk, zodat wij uw oorspronkelijke toegangsbewijzen kunnen blokkeren en voor vervangende kaarten kunnen zorgen, zodat u weer toegang heeft tot het Goffertstadion.

Martijn Ruiter

Head of Sales 06-20851812

neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk nieuws