Home > Ton Derks van Infrascoop Partner of the Year

Ton Derks van Infrascoop Partner of the Year

Infrascoop

Traditiegetrouw benoemt N.E.C. tijdens de opening van het businessclub seizoen de ”Partner of the Year”. Tijdens de eerste businessclub bijeenkomst van dit seizoen is Ton Derks van Infrascoop verkozen tot Partner of The Year.

Ton is met zijn bedrijf Infrascoop al geruime tijd verbonden aan N.E.C. en OSRN. Voor zijn dienstverband bij Infrascoop was hij werkzaam bij o.a. Dura Vermeer en Reef. Ook met deze bedrijven was hij lid van N.E.C. en OSRN. Ton is een positief ingestelde ondernemer, denkt graag op constructieve wijze mee over de kwaliteit van de businessclub en staat voor de club in voor- of tegenspoed. Daarnaast is Ton een echte N.E.C.’er en probeert waar mogelijk de verbinding met zijn bedrijven te maken. Zo organiseerde hij onlangs met Infrascoop een groot symposium in het Goffertstadion.

Door deze benoeming als ‘’Partner of the Year’’ schaart Infrascoop zich in een illuster rijtje met bedrijven als: Toyota Scholten, VWG, Konings & Meeuwissen, 4SO, Antonio Shining Places, We-Com, YveY, Bakker Bart en Hofmans at Home.

Namens N.E.C. feliciteren wij Ton en Infrascoop met de benoeming ‘’Partner of the Year’’.

Meer nieuws