Home > TSP Bombeeck Group en N.E.C. verlengen samenwerking

TSP Bombeeck Group en N.E.C. verlengen samenwerking

Contractverlenging TSP Bombeeck Group

N.E.C. en de TSP Bombeeck Group hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het partnership. Sinds 2015 is TSP Bombeeck de vaste telefonie partner van N.E.C.

De TSP Bombeeck Group biedt een compleet assortiment aan telecom- en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. Van raamcontracten voor mobiele telefonie tot professionele portofoon netwerken, van datalijnen tot satellietverbindingen. TSP Bombeeck is excellence platina business partner van KPN, en is ook leverancier van de oplossingen van Vodafone, Telfort Zakelijk en Tele2. Naast deze providers bouwt TSP Bombeeck aan een eigen glasvezelnetwerk met zeer concurrerende diensten en tarieven.

Carlo Nagtzaam, algemeen directeur TSP Bombeeck Group: “De afgelopen jaren hebben we de kracht van de club en de regio Nijmegen goed leren kennen. Met name in het MKB zien we enorm veel kansen om onze toegevoegde waarde van ons bedrijf te laten zien. We behoren met de TSP Bombeeck Group tot de tien grootste telefonie- en datanetwerkleveranciers van Nederland. Begin vorig jaar hebben we een vestiging in Nijmegen geopend om de partners van N.E.C. nog beter te bedienen. ”

Stasiu Teunissen, marketing manager N.E.C.: ” Wij zijn verheugd met de overeenkomst met TSP Bombeeck. Ze hebben ons de afgelopen jaren met een duidelijke visie overtuigd van de vele kansen die er voor N.E.C. en onze partners liggen. De volgende stap is om onze business partners te overtuigen. Hiervoor hebben we een plan van aanpak ontwikkeld zodat zij ook snel voorbereid zijn op de mobiele communicatie standaard van de toekomst.”

Meer nieuws